Showroom & møterom

ChillBillLounge er et show- og møterom. Møteromsdelen er basert på overbevisningen om at vi alle tenker bedre i en avslappa og komfortabel setting, man må da ikke sitte vondt for å tenke godt; sko og slips er helt klart overflødig - det trenger ikke være uptight for å bli tight.

Hengekøyer, sittesekker, luftmadrasser, gyngestol, sovemasker, sko- og slipsforbud og chillautorisasjon (LicenceToChill) sorterer blant virkemidlene vi bruker for å løsne på snippen. Øvrige fasiliteter finnes nederst på siden.

Møtekonseptet ChillBillLounge ble først lansert under brandet ChillZone (videreført i Sverige) i 2003/2004, så som LaidbagLounge/LaidbackLounge og deretter rebrandet som ChillBillLounge. Tanken bak - at slækk snipp virker prestasjonsfremmende - har vært med hele veien. Tilbudet har vært nede et par år, men dypt savnet, i et hvert fall av undertegnede, og det føles svært bra å være tilbake. Bildene nedenfor er fra første møte etter relansering.ChillBillLounge har en bra internettlinje/wifi, stor tv for presentasjoner, flipboard, god gammeldags tavle og skriveunderlag.

Loungen ligger i bakgården til den gamle Posthallen, en oase midt i Oslo sentrum (500 meter fra Oslo S), med sol fra lunch til sent utpå kvelden.

Medbrakt mat og drikke er helt ok, men dette kan selvfølgelig også ordnes. Vi har mange samarbeidsparnere. Det er plass til ca. 10 personer i loungen.

Ta kontakt for tilbud.

Chill hilsen

Tom Madslangrud aka Hengekøyemannen, 92496811, tom@chillbill.no.


#RockingInMyRockingchair #CuzChillBillAintGoneYet #YouHaveNotSeenTheLastOfChillBill.

 

KONTAKTSKJEMA