ChillBillBrewing

ChillBillBrewing har gleden av å presentere Siesta Saison og Triple C IPA. Bak ChillBillBrewing står Stian Nilsen (brygger), Yngve Opaker (California-ansvarlig) og Laidback licence to chill AS / Tom Madslangrud. I samarbeid med Kjetil Jikiun. 

Kjetil, Tom, Stian og Yngve planlegger litt


Tanken bak å føye øl til chill-konseptet er at det er fint lite - om noe - som bærer ChillBills avslappende budskap bedre enn et godt øl.

Med varemerkesertifikater i kofferten dro derfor Hengekøyegeneral Tom Madslangrud, hjemmebrygger og ølnerd Stian Nilsen og Hamars utflyttede tattoo-artist Yngve Opaker, til California i april 2016.


Stian, Yngve og Tom på tur, med papirene i orden.


Formålet, ved siden av å erobre, var å gjøre et co-brew med BearRoots Brewing i San Diego, en brewpub i Opakers nabolag.


Vi brygger hos BearRoots i San Diego


Resultatet - Lost in translation - ble en suksess hos BearRoots, med bra score på både Untappd og i San Diego Beer Review.

Terry hos BearRoots

 

Jeff fra San Diego Beer Review slacker´n i hengekøya på Carlsbad beach


Ønsket om å sette nye co-brew har gjæret godt siden, og høsten 2017 tok vi følgelig kontakt med Norges øl-nestor, Kjetil Jikiun. I dag har vi gleden av å samarbeide med denne eminente bryggeren. Kjetil, som etter bruddet med Nøgne Ø startet Solo Beer på Kreta, har ikke siden tiden i Nøgne Ø operert på norsk jord - før nå (mai 2019). Vår IPA og saison er brygget av Nilsen og Jikiun, basert på Nilsens oppskrift fra 2013.

Kjetil og Stian prater (vel) om livet generelt og øl spesielt


Det er en ære å få introdusere våre øl i forbindelse med Kjetils retur til Norge. ChillBill blir å finne under hans krankupp på Apollon (Bergen), Café Sånn/Graff (Tromsø), Habitat (Trondheim), Tapp og Kork (Molde), Bakgården Pub (Kristiansand), På Kornet (Stavanger), Tæps (Fredrikstad) og Røør (Oslo) - datoer nedenfor.

Turneen avsluttes på Gullkorn i Hamar 6. juni, og da selvsagt også med ChillBill i kranene.

Foreløpig er brygging og distribusjon organsiert innenfor Laidback licence to chill AS. Planen er å organisere alt øl-relatert i et eget selskap - ChillBillBrewing.

ChillBills flytende invitt til avslapning er tilgjengelig hos:

Heim og Gullkorn (Hamar)

Sebs hotell (Hamar)

Distrikt 23 (Hamar)

Festiviteten (Hamar)

Whiskey bar og The Dubliner (Oslo)

Videre under Jikiuns krankupp på de følgende steder til de følgende tider:

Lørdag 25. mai - Apollon, Bergen

Mandag 27. mai - Café Sånn/Graff, Tromsø

Tirsdag 28. mai - Habitat, Trondheim

Onsdag 29. mai - Tapp og Kork, Molde

Torsdag 30. mai - Bakgården Pub, Kristiansand

Mandag 3. juni - På Kornet, Stavanger

Tirsdag 4. juni - Tæps, Fredrikstad

Onsdag 5. juni - Røør, Oslo

Torsdag 6. juni - Gullkorn, Hamar

SKÅL!