ChillBillBrewing

ChillBillBrewing har gleden av å presentere Siesta Saison og Triple C IPA, brygget sammen med Kjetil Jikiun. Bak ChillBillBrewing står Stian Nilsen (brygger), Yngve Opaker (California-ansvarlig) og Laidback licence to chill AS / Tom Madslangrud. I samarbeid med Kjetil Jikiun. 

Tanken bak å føye øl til chill-konseptet er at det er fint lite - om noe - som bærer ChillBills avslappende budskap bedre enn et godt øl.

Med et varemerke-sertifikat i kofferten dro derfor Hengekøyegeneral Tom Madslangrud, hjemmebrygger og ølnerd Stian Nilsen og Hamars utflyttede tattoo-artist Yngve Opaker til California i april 2016.Formålet - ved siden av å erobre - var og å gjøre et co-brew med BearRoots Brewing i San Diego, som er en brewpub i Opakers nabolag.


 
Resultatet av California-brygget ble et øl med navnet «Lost in translation», det stemte nemlig ikke helt. Men, Lost in translation ble likevel en av bestselgerne hos BearRoots med gode score på både Untappd og ikke minst i San Diego Beer Review.


Jeff, fra San Diego Beer Review fulgte oss i dagesvis; han så ut til å digge både ølet og konseptet rundt, her i hengekøya på Carlsbad beach.

 
Turen skulle vise seg uforglemmelig og ønsket om nye co-brews har gjæret bra siden. Høsten 2017 tok følgelig hengekøyegeneralen kontakt med Norges øl-nestor, Kjetil Jikiun. Relasjonen utviklet seg raskt og fint og i dag har vi altså gleden av å samarbeide med Jikiun, som etter bruddet med Nøgne Ø startet Solo Beer på Kreta. Jikiun har etter tiden i Nøgne ikke operert i Norge, før nå. Det er vår egen brygger Nilsen, som i samarbeid med Jikiun har brygget våre to første øl, basert på Nilsens oppskrift fra 2013.

Det er en ære å få introdusere vårt øl i forbindelse med og sammen med Jikiuns retur til Norge. Vi blir å finne under hans krankupp over det ganske land; Apollon (Bergen), Café Sånn/Graff (Tromsø), Habitat (Trondheim), Tapp og Kork (Molde), Bakgården Pub (Kristiansand), På Kornet (Stavanger), Tæps (Fredrikstad) og Røør (Oslo).

Kjetil runder av turneen på Gullkorn i Hamar 6. juni, og da selvsagt også med ChillBill i kranene.

Foreløpig er brygging og distribusjon organsiert innenfor Laidback licence to chill AS. Planen er å organisere alt øl-relatert i et eget selskap - ChillBillBrewing.

ChillBills flytende invitt til avslapning er/blir tilgjengelig hos:

Gullkorn (Hamar) og Heim (Hamar)

Sebs hotell (Hamar)

Distrikt 23 (Hamar)

Whiskey bar og The Dubliner (Oslo)

Videre under Jikiuns krankupp på de følgende steder til de følgende tider:

Lørdag 25. mai - Apollon, Bergen

Mandag 27. mai - Café Sånn/Graff, Tromsø

Tirsdag 28. mai - Habitat, Trondheim

Onsdag 29. mai - Tapp og Kork, Molde

Torsdag 30. mai - Bakgården Pub, Kristiansand

Mandag 3. juni - På Kornet, Stavanger

Tirsdag 4. juni - Tæps, Fredrikstad

Onsdag 5. juni - Røør, Oslo

Torsdag 6. juni - Gullkorn, Hamar

SKÅL!